Bana Bir Canavar Lazım

221,25 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
295,00 TL
Stok Adedi: 4

Tükendi

Stok Alarmı

Deniz, iyi uykular dilemek için yatağın altına baktığında, canavarının gittiğini fark ediyor. Eyvah! Deniz şimdi nasıl uyuyacak? Deniz’in yeni canavarı olmak isteyen birkaç aday var ama hiçbiri Cano kadar mükemmel değil. Şapşik’in dişleri yeterince keskin değil, Ucubik’in salyaları Deniz’i kıkırdatıyor, Şirin’in kuyruğu hiç korkutucu değil ve Kokoş’un tırnaklarında parlatıcı var! Peki, Deniz şimdi ne yapacak?

Bana Bir Canavar Lazım, karanlık bir koridorda, bir kapının arkasında ya da Deniz gibi yatağının altında bir canavara rastlayan bütün çocuklar için eşsiz bir hikâye. Hem ürperecek hem kıkırdayacaksınız. Üstelik canavarınızla dost olacak ve çok geçmeden gürültülü bir uykuya dalacaksınız.

Bana Bir Canavar Lazım, tüm zeki canavarseverlerin okuması gereken bir hikâye. Mükemmel bir uyku arkadaşı. Ben bir kopyasını yatağımın baş ucunda,bir kopyasını da yatağımın altında tutuyorum.

-Edward Hemingway, Bump in the Night

Yayınevi : Artemis Yayınları
Yazar : Amanda Noll
Barkod : 9786053040996
Boyut : 24x24
Sayfa Sayısı : 32
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2017
Çevirmen : Elif Nihan Akbaş
Cep Boy : Hayır
1. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.