Pinokyo

37,20 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
60,00 TL
Stok Adedi: 7

Tükendi

Stok Alarmı

“Yalanlar derhal belli olur, yavrum! Yalanın da iki türlüsü vardır, bacaklarıı kısadır… Yalanlar vardır, burunları uzundur! İşte seninki uzun burunlu olanlardan! ...

Pinokyo…

Her çocuğun merakla ve keyifle hikâyesini dinlediği o ünlü kukla…

Burnu bir uzayıp bir kısalan Pinokya…

Haşarı, kukla Pinokya türlü maceralara atılarak insan olma yolculuğunu başlatırken sıklıkla aldatılır. Bir altın paradan bir ağaç çıkacağına inanır mesela. Okumak istemez, okuldan sıkılır, ama sonu eşek olmakla sonuçlanır.

Bir balığın karnından babasını da kurtararak gerçek insan yolculuğuna başladığında yaşadıklarından ders almaya başlamıştır. Alın teriyle çalışır, kendi kendine karar verip okuma yazma öğrenir, insan gibi erdemli yaşamayı becerdiğindeyse gerçek bir insan olur.

Babası dışında insan olma yolculuğunun kahramanı Mavi Saçlı Güzel Peri onun koruyucu meleğidir. Cırcır böceği gerçekleri yüzüne vuran dosttur. Salyangoz kimi zaman ağır hareket eden, kimi zaman çekirge gibi zıplayan habercidir. Üçkâğıtçı Tilki ve açgözlü Kedi cehalet ve doymazlığın sembolüdür.

7’den 70’e okuyan her kişinin hafızasında farklı etkiler bırakır hikâye, çünkü inanılmaz metoforlar ve yaşam dersleriyle doludur Pinokyo

Yayınevi : Mavi Nefes Yayınları
Yazar : Carlo Collodi
Barkod : 9786057433299
Boyut : 12.5x19.5
Sayfa Sayısı : 191
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.