Eyvah CEO Doğuruyor!

104,16 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
168,00 TL
Stok Adedi: 86

Tükendi

Stok Alarmı

‘’Tek kanatla uçmanın cezası olduğumuz yerde anlamsız daireler çizip, sonra da toplumsal olarak çakılmak olacaktır.’’
Yirmi yılı aşkın süredir liderlerin istihdamı alanında çalışan M. Yeşildere, farklı bakış açıları ve çeşitliliğin yarattığı zenginliği savunan bir Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Aktivisti. Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliğini gündeme taşıyan, şirketleri bu konuda harekete geçirmek için yoğun çaba gösteren ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini savunan sivil toplumsal kuruluşlarında aktif rol alan M. Yeşildere, aynı zamanda Egon Zehnder International Kıdemli Ortak olarak özellikle Türkiye, CIS ve Kafkasya bölgelerine farklı sektörlerde danışmanlık projelerine liderlik ediyor. 
M. Yeşildere, çeşitli mecralarda yayımlanan yazılarında Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin sağlandığı daha mutlu, daha zengin ve daha huzurlu bir dünyanın ilhamını ve heyecanını paylaşıyor. Elinizde tuttuğunuz ilk kitabında da eğitimden iş hayatına, sanattan politikaya kadınların üstlendikleri rollere dair yazılar ve güncel araştırma verileri yer alıyor.
‘’Cinsiyet ayrımcılığına ‘dur’ demek için şimdiden daha iyi bir zaman yok! Şimdi, kendinize sorun: Ben değilsem kim, şimdi değilse ne zaman?’’

Yayınevi : Hümanist Kitap Yayıncılık
Yazar : Murat Yeşildere
Barkod : 9786257615426
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 160
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.