Düşüncenin Gücü

57,60 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
72,00 TL
Stok Adedi: 0

Tükendi

Stok Alarmı

“Eğer insan düşüncelerini kökten değiştirirse, yaşamının değişim hızı karşısında şaşıracaktır. Geleceğimize şekil veren güç kendi içimizdedir. Kendi benliğimizde… İnsan ancak düşüncelerini yükseltmekle yükselir, galip gelir, başarıya ulaşır.”

İnsanların düşüncelerinin kalitesi aynı zamanda yaşamlarının kalitesini belirler. İnsanlar düşünceleriyle iyileşebilir ya da hasta olabilir; huzurlu olabilir ya da mutsuz olabilir. En önemlisi ise Allen’a göre herkesin içinde dünyayı değiştirebilecek kadar büyük bir güç mevcut olmasıdır. Günümüzde James Allen’ın temellerini atıp geliştirdiği düşünme sanatı; birçok bilimsel araştırmalara konu olmuş ve çok şaşırtıcı sonuçlar ortaya konulmuştur.

James Allen, dünyada onlarca dile çevrilmiş ve gelmiş geçmiş en etkili kitaplardan kabul edilen bu eserinde, size kontrolü elinize almanızı, başarı ve mutluluğu sağlayacak oldukça etkili yöntem ve tekniklerle yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Ayrıca James Allen’ın Türkçede ilk kez yayınlanan diğer iki eseri de bu kitapta okurlarla buluşuyor. Okudukça hayatınıza yeni bir pencereden baktığınızı ve hayatınıza yön verebileceğinizi göreceksiniz.

Yayınevi : İkilem Yayınevi
Yazar : James Allen
Barkod : 9786056895333
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 208
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2019
Çevirmen : Cahit Kaya
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.