Savaşçı Prenses

128,18 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
188,50 TL
Stok Adedi: 17

Tükendi

Stok Alarmı

Hem kanserle mücadele eden çocuklara yalnız olmadıklarını hissettiren hem de çevresindeki kanser hastası çocuklara nasıl davranacağını bilemeyen herkese yol gösteren cesur bir kız: Savaşçı Prenses!
 
Kansere yakalanan genç bir kızın zihninden ne gibi düşünceler geçer? Arkadaşları hâlâ onunla takılmak isteyecek mi? Kanserli bir kız futbol oynayabilir mi? Peki ya okul? Ev ödevlerini evde ve hastanede yapmayı nasıl başaracak? Ah, bir de eski hayatına dönebilir mi lütfen? Saçlarının olduğu ve kemosuz bir hayata…
 
Isabel, kanserle yaşamanın berbat bir şey olduğunu ama bunun onun kim olduğunu değiştiremeyeceğini öğrendi. Ailesi ve arkadaşlarının desteğiyle - buna kendi cesareti ve muhteşem espri anlayışı da eklenince- yan etkilerin de, korkuların da, kemonun da, kelliğin de getirdiği bütün zorlukları atlattı.
 
Duygu Günkut`un duru çevirisi ve Petek Halman Kara`nın editörlüğüyle Savaşçı Prenses: Kanser ve Kemoterapiyle Mücadele Hikayesi sizi hem gözyaşlarına boğacak hem de hiç beklemediğiniz anlarda gülümsetecek.

Yayınevi : Okuyan Koala
Yazar : Maribeth R. Ditmars
Barkod : 9786257344388
Boyut : 13.5x19.5
Sayfa Sayısı : 116
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.