Alis Harikalar Diyarında

38,25 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
51,00 TL
Stok Adedi: 3

Tükendi

Stok Alarmı

Belki de dünyada Alis Harikalar Diyarında`dan daha çok okunan bir çocuk romanı yoktur. Aslında tanınmış bir matematik profesörü olan ve Lewis Carroll takma adını kullanan Charles Lutwidge Dodgson`un bu büyüleyici yapıtı, yazılışının üzerinden geçen yüz elli yıla yakın zamandan bu yana büyük küçük herkesin ilgisini çekmiş; Beatles`tan Nabokov`a yirminci yüzyılda birçok sanatçıya ve sanat eserine esin kaynağı olmuştur.

Roman, piknik yapmakta olan Alis`in beyaz bir tavşanın arkasından gitmesi ve tavşanın girdiği deliğe bakarken içeriye düşmesiyle başlar. Küçük delik bir anda büyür ve Alis kendisini bir düşler ülkesinde bulur. Alis`in olağanüstü serüveni böylece başlamıştır. Sihirli yiyecekler, konuşan kedi, nargile içen tırtıl, kriket oynayan flamingolar ve kirpiler, kötü kalpli Kupa Kraliçesi ve daha nice sıradışı kahramanla tanıştığı Harikalar Diyarı`nda inanılmaz olaylarla, çözümsüz bilmecelerle, anlaşılmaz sözcük oyunlarıyla karşılaşır.

Bir çocuk romanı olmasının ötesinde, arka planı mantık ve matematik kavramlarıyla örülmüş bu efsanevi eserin tam metni Nihal Yeğinobalı`nın güzel Türkçesiyle okurlarla buluşuyor.

Yayınevi : İmge Kitabevi Yayınları
Yazar : Lewis Carroll
Barkod : 9789755335636
Boyut : 13x19.5
Sayfa Sayısı : 256
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2016
Çevirmen : Nihal Yeğinobalı
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.