Yıldızlar Dökülür Gecelerimden

112,00 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
160,00 TL
Stok Adedi: 8

Tükendi

Stok Alarmı

ŞÜPHESİZ HER DUYGU YAZILMAYA DEĞER AMA BAZILARI YAZILMAZSA OLMAZ...

Hayatı anlamlandıran, yaşanmış ve yaşanmamış duygulardan başka ne ki? Yazmaya gönül verenler onları hikâyelerin içine koyacaktı elbette. Edebiyatın gizemli dehlizlerinde başka türlü nasıl yürünebilirdi? Bu sesleri duymak gerekiyor.

Mario Levi

Bu kitaptaki öykücüler, kolayca “tanımlanamayan, anlatılamayan” duygulara dokunuyor. Sevgi, şefkat, öfke, kaygı, acıma, büyülenme ve benzerleri gibi derin ve kimi zaman adını koymakta zorlandığımız anlara başarılı öyküleriyle eğiliyor.

İnci Aral

Okuduğumuz her yeni duygu, dönüşüm yolculuğumuzda bir rehber...

Hasan Gümen

Adı konmamış duyguların peşinden giden yazarlarımızın öyküleri, okurların kendi duygularını keşfetme yolculuklarına bir kapı açıyor.

Uğur Batı 

Kendimizi eşeleyip duruyoruz. Aşina olduğumuz duyguları kullanıyoruz yeni karşılaştıklarımızı tanımlamak için. Ama duygular da çürüyor et gibi. İki yolu var onları korumanın: tuz ya da buz. Yazı; kişinin duygularını tuza ya da buza yatırmasından başka nedir ki?

Hakan Akdoğan

Duyguların tarifi kolay değil. İnsan kendi hislerini bile anlamakta zorlanırken hele... Elinizdeki kitap işte bu arayışların hikâyelerini anlatıyor.

Zuhal Gürçimen

Yıldızlar sahiden gecelerden mi dökülür, yoksa duygularımız onları oldukları yerden söküp gecelere mi düşürür?

Selda Terek

Yayınevi : Destek Yayınları
Yazar : Kolektif
Barkod : 9786254419522
Boyut : 13.5x19.5
Sayfa Sayısı : 144
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.