Yapay Zeka

193,80 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
285,00 TL
Stok Adedi: 7

Tükendi

Stok Alarmı

İş dünyasında da değişmeyen tek şey değişimdir. Ya kendimizi buna adapte etmeli ya da demode olmayı, daha kötüsü, yok olmayı göze almalıyız. Bilişsel teknoloji, doğru bir planlama ve geliştirme ile verimlilik, iş memnuniyeti ve refah için altın bir çağ başlatabilir. Chris Anderson, Thomas Davenport ve Marco Iansiti gibi alanının öncü isimlerinden alacağınız yapay zekâ fikirleriyle, büyük yarışta bir adım öne geçeceksiniz. Alanının en etkili uzmanlarının Harvard Business Review’den derlenen 10 makalesi, değişimle başa çıkmak zorunda olan her yönetici için altın değerinde.

Bu kitapta hem kendilerini hem de şirketlerini değişime hazırlamak isteyen girişimcilerin ihtiyaçlarını karşılayacak fikirleri bulacaksınız. HBR’s 10 Must Reads, hem yeni hem de deneyimli yöneticiler için muazzam bir kaynak niteliğinde. Kendilerinin ve şirketlerinin büyümesi için büyük fikirler peşinde koşan yöneticilerin daha fazla terlemesine gerek kalmadı.

HBR’s 10 Must Reads, her yöneticinin bilmesi gereken en önemli konulara odaklanıyor. Harvard Business Review’in yüzlerce makalesi arasından seçilen Yapay Zekâ, zamana meydan okuyan fikirlerle günümüz iş dünyasının yoluna ışık tutuyor.

Yayınevi : Optimist Kitap
Yazar : Harvard Business Review
Barkod : 9786257010719
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 232
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2020
Çevirmen : Nadir Özata
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.