Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

Mustafa Kemal Şirket Yönetseydi

206,25 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
275,00 TL
Stok Adedi: 92

Tükendi

Stok Alarmı

“Bir şirketi Mustafa Kemal yönetseydi ne olurdu?”

Bu çarpıcı sorunun cevapları sizi çok şaşırtacak…

Bugünün iş dünyasında şirketler yalnızca hedef koyan değil, insanı harekete geçirebilen; yalnızca sonuç isteyen değil, zor zamanlarda yön gösterebilen liderlere ihtiyaç duyuyor. Kitap, tam da bu noktada, geçmişin içinden bugüne konuşan çarpıcı bir soruyu yeniden gündeme getiriyor: Büyük dönüşümler, hangi liderlik refleksleriyle mümkün olur?

Koray Tulgar, yönetim, finans ve kârlılık alanlarındaki birikimini tarihsel liderlik okumalarıyla birleştirerek bu kitapta yalnızca bir isimden değil, bir yönetim zihniyetinden söz ediyor. İşin özü, cesaret, disiplin, empati, vizyon ve uygulama gücü; modası geçen değil, değeri zamana direnen liderlik ilkeleridir.

Bu çalışma, yönetim dünyasına güçlü bir hatırlatma niteliği taşıyor. Çünkü bazı kitaplar sadece okunmak için değil, içinde barındırdığı fikirlerle yeniden düşünmek, yeniden tartışmak ve yeniden harekete geçmek içindir.

Yayınevi : Mona Kitap
Yazar : Koray Tulgar
Barkod : 9786255688330
Boyut : 13x21
Sayfa Sayısı : 200
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2026
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
Bu Yazarın Diğer Kitapları
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.