Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Sırları

176,08 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
284,00 TL
Stok Adedi: 17

Tükendi

Stok Alarmı

Geçenlerde toplumda renkli kişiliğiyle tanınan bir kimseyle tanıştım. Görmüş, geçirmiş biri. İsmimi söyleyince, ‘ben sizi biliyorum’, dedi. Şaşırdım. Meğer, Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Sırları adlı kitabımı okumuş. Bu nedenle ismimi biliyormuş. ‘Sizin kitabın bir de hikayesi var,’ dedi ve anlattı.

Zamanında bir partiden milletvekili adayı olmuş. Amacı da Meclis’e girip, ülkesine faydalı olmakmış. Seçimle ilgili parti içi toplantılara girince, bakmış Parti’nin Genel Başkanı ‘her şeyi bilirim havasında.’ Bu renkli kişi, Genel Başkan’dan soğumuş. Yapılan seçimlerde bölgesinde bayağı bir oy almış ama Parti barajın altında kalmış. Seçimden sonra, benim kitabın içinde Parti Genel Başkanı’nda olmayan çok önemli üç özelliğin altını kırmızıyla çizmiş. Genel Başkan’a gitmiş ve kendisine:

- Bakın, Sayın Başkan. Güzel şeyler yaptınız. Yeterli olmasa da iyi bir netice elde ettiniz. Ama bundan sonrası siz- in için zor, demiş. Çok yanlış işler yapıyorsunuz. Bakın size bir kitap getirdim, diyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Sırları kitabımı önüne koymuş.

- Bu kitabın içinde kırmızı kalemle çizdiğim yerleri iyice okuyun. Ondan sonra devam edecekseniz edin. Ama eğer bunları okuyup uygulayamazsanız, başarılı olamazsınız, demiş ve partiden istifa etmiş.

Siz de kitaptaki 50 Liderlik özelliğinin yardımıyla bir şirketteki, müessesedeki ve hatta politikadaki kişilerin ‘Lider’ olup olmadıklarını tespit edebilirsiniz.

Yayınevi : Hümanist Kitap Yayıncılık
Yazar : Adnan Nur Baykal
Barkod : 9786050614039
Boyut : 15x21
Sayfa Sayısı : 336
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır
1. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.