Girdap

82,80 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
138,00 TL
Stok Adedi: 6

Tükendi

Stok Alarmı

“Hayatın penceresi önünde ömür boyu sadece mevsimlerin geçip gittiğini görmenin ahmaklığı herkesi sarmışsa da o bir günün, onun içinde yankılandığı seslere kulak verdiğinde nasıl dünyaya sağır olduğunu anlamıştı. Kendiyle barışmaktansa, sürekli doğru bildiği yanlışları yine ona kendisi söylesindi, bir başkasının söylemiş olduğu doğrunun kendinde yanlış anlaşılma ihtimali daha yüksekti ki bir insanın hayatında doğrular ve yanlışlar birbirinin üzerini örten gölgeler gibi. Ruh ise çektiği bütün acılarda insanı bir maşa olarak kullanıyordu. Girdap hangi yöne dönerdi?”

Yazar kitabında, hezeyanlarının pençesinde yönünü kaybetmiş, doğru ile yanlışı birbirine karıştırmış, tam olarak girdap döngüsü içinde ki kahramanının yaşadıklarını ve sanrılarını akıcı bir dille anlatmış.

Ön yargılarınızdan sıyrılıp kendi iç dünyanızdan da kesitler bulacağınız belki de yargılarınızı değiştirip bu tür insanlara daha farklı bir gözle bakacağınız okunmaya değer bir kitap.

Yayınevi : Dorlion Yayınları
Yazar : Hüseyin Uğuz
Barkod : 9786254078835
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 152
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.