Umuda Yolculuk

158,10 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
255,00 TL
Stok Adedi: 3

Tükendi

Stok Alarmı

Tek başına yolculuk zordur. Ama asıl zoru insanın kendi iç dünyasına yaptığı yolculuktur. Yapıldıkları kişiler, mekânlar değişse de adı hep aynıdır: "Umuda Yolculuk..." 
 
Hepimiz bu hayatta birilerine bir yerlere doğru yolculuk yapmışızdır. Hepimiz bir şeylere umut bağlayarak yaşama tutunmaya çalışmışızdır. Bazı zaman umutlarımız gerçekleşip neşelendirse de bazı zaman tepetaklak olup kederlendirse de hiç kimse yaptığı yolculuk sırasında karşılaştığı zorlukları unutamamıştır. Çünkü insanoğlu küçücük de olsa, bir umut ışığı doğsa o ışığa doğru yol almaktan vazgeçmemiştir. 
 
Farklı şehirlerden İstanbul’a üniversite okumak için gelip öğrenci yurtlarında kendilerine yer bulan dört arkadaşın âşık olmalarıyla değişmeye başlayan hayatlarında yaptıkları umuda yolculukta; başlarından geçenleri, sade bir dille isimler de dâhil olmak üzere tüm gerçekliğiyle anlatmaya çalıştım.
 
Onların yaşadıklarını okudukça kendinizi onların dünyasında bulacak; onlara bazen kızacak, bazen acıyacak, bazen de onlarla birlikte İstanbul sokaklarında kahkahalar atarken kaybolacaksınız. 
 
Onların başından geçenlerin, hayatınızın bir döneminde 
sizlerin de başından geçtiğini; gerçek aşkın, gerçek arkadaşlığın, geçmişte yaşadıklarınızın, anlayarak okuduğunuz kitapların, umut etmenin, samimiyetin ve iyi niyetin hayatlarınızda neleri değiştirdiğini hatırlayacaksınız.

Yayınevi : İkinci Adam Yayınları
Yazar : Sinan Küçük
Barkod : 9786258444612
Boyut : 13.5x19.5
Sayfa Sayısı : 394
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.