Travmayı İyileştirmek

89,90 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
145,00 TL
Stok Adedi: 17

Tükendi

Stok Alarmı

Travma hayatın bir gerçeği ama müebbetlik bir cezaya dönüşmek zorunda değil! 

Travma insan ıstırabının en çok kaçınılan, görmezden gelinen, inkâr edilen, yanlış anlaşılan ve tedavi edilmeyen sebebi. İlginçtir, pek çok kişi yaşadığı semptomların altında yatan nedenin bir travma olabileceği bilgisine sahip değil. Oysa biz unutsak da, unuttuğumuzu sansak da bedenimiz travmanın mührünü taşımaya devam ediyor. 
Araştırmalar kazalardan, felaketlerden kurtulanların, çocukluk travması olanların kaygı ve depresyondan açıklanamayan fiziksel ağrılara, yorgunluğa, hastalıklara uzanan, hayat boyu süren semptomlardan mustarip olduğunu gösteriyor. 
Ama iyileşmek mümkün…
Tüm dünya Peter Levine’i travma üzerine kült kitabı Kaplanı Uyandırmak ile tanıdı. Ve tüm coğrafyalardan insanlar, psikoterapötik alanlardaki profesyoneller, bu zorlukların üstesinden etkin bir şekilde gelebilmek için Levine’in çığır açan Somatik Deneyimleme® yöntemlerine yöneliyor.
Travmayı İyileştirmek’te Dr. Levine, geniş kitleler tarafından beğenilen eseri Kaplanı Uyandırmak’ta ilk kez ortaya attığı teoriyi en kolay biçimde kullanmanız için bir el kılavuzuna dönüştürüyor. On İki Aşamalı Travmayı İyileştirme Programı’yla hepimizin iyileşme yolculuğuna ışık tutuyor. 

Yayınevi : Butik Yayınları
Yazar : Peter A. Levine
Barkod : 9786258471588
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 96
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2024
Çevirmen : Zeynep Beydeş
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.