Pengu - Deniz Kıyısında Bir Gün

6,95 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
9,26 TL
Stok Adedi: 8

Tükendi

Stok Alarmı

Çocukların yeni kahramanı Pengu!

Sevimli penguen yavrusu Pengu, 4-6 yaş arasındaki çocukların ilgisini çekecek renkli bir kitapla okurlarına sımsıcak bir merhaba demenin heyecanını yaşıyor.

Anaokuluna giden Pengu, kendine has renkli dünyasında ailesi ve arkadaşlarıyla maceradan maceraya koşarken hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor… Olayların akışı arasına özenle serpiştirilen sorular, minik okurların sosyal yaşamlarındaki davranışları üzerine düşünebilmeleri için küçük önerilerde bulunurken, anlatılan öyküler; didaktizmden uzak, sade ve akıcı anlatım biçimleriyle dikkat çekiyor.

Pengu`nun Deniz Kıyısında Bir Gün adlı serüveni; sımsıcak bir yaz gününe götürüyor okurlarını. Pengu, ailesi ve en yakın arkadaşı Irmak’la birlikte deniz kıyısında eğlenceli bir gün geçirmek üzere yola çıkmıştır. Sahile vardıklarında keyifleri yerinde olan iki arkadaş kumdan kaleler yaparak denizin ve güneşin tadını çıkarmaktadır. Tam eğlenmeye başlamışken karşılarına hiç beklemedikleri bir sorun çıkar. Acaba Pengu ve Irmak karşılaştıkları bu sorunun üstesinden gelebilecekler mi dersiniz?

Selen Somer’in titizlikle üzerine çalıştığı Pengu karakteri, Nurten Deliorman’ın özgün çizimleriyle birleşerek resimli kitap türünün güzel örneklerinden birini oluşturuyor.

Yayınevi : Tudem Yayınları
Yazar : Nurten Deliorman
Barkod : 9789944696524
Boyut : 20x20
Sayfa Sayısı : 16
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2012
Cep Boy : Hayır
1. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.