LEGO Friends Heartlake Şehir Merkezi Restoranı 41728

899,00 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
899,00 TL
Stok Adedi: 6

Tükendi

Stok Alarmı

LEGO Friends Heartlake Şehir Merkezi Restoranı 41728
6 yaş ve üstü çocuklar, bu LEGO Friends Heartlake Downtown Diner (41728) yapım oyuncağı setiyle birçok restoran hikayesini canlandırabilir.
Yaratıcı oyunlara ilham verecek pek çok aksesuarla sandviç yapıyormuş gibi yapabilir veya lokantada müşteri olduklarını hayal edebilirler.
Özellikler arasında arabaya servis, açık oturma alanı, artı bir atari oyunu ve hareketli bir müzik kutusu bulunur.
Çocuklar, sandviçleri kişiselleştirmek için buzdolabındaki salata malzemelerini kullanabilir.
Diğer aksesuarlar arasında 2 içecek, para, sandviç için 3 dilim ekmek, peçetelik, çöp kutusu ve kaykay yer alıyor.
Ayrıca lokantayı ziyaret etmeyi seven yaramaz bir kedi var!
6 yaş ve üstü çocuklar için restoran oyunları | Bu LEGO Friends Heartlake Downtown Diner (41728) setiyle saatlerce süren yaratıcı oyunlara ilham verin.
3 mini bebek içerir | Bu Heartlake City setinde LEGO Friends karakterleri Liann, Aliya ve Charli ile restorandan ilham alan pek çok aksesuar bulunur.
Yaratıcı rol oynamayı teşvik eder | Çocuklar buzdolabındaki ekmek ve malzemeleri kullanarak sandviç yapıyormuş gibi yapabilir veya lokantada müşteri olduklarını hayal edebilirler.
Rahatlamak için eğlenceli bir yer | Restoran oynamayı seven çocuklar, arabalı servis, açık havada oturma, atari oyunu ve hareketli müzik kutusu gibi özelliklerin keyfine varacak.
Defalarca geri dönecek bir oyuncak | Çocuklara yönelik bu LEGO Friends hediyesi, yaratıcı oyunları seven 6 yaş ve üzeri çocuklar için eğlenceli bir doğum günü, tatil veya başka bir gün hediyesidir.
Oyun için tasarlandı | Lokantanın yüksekliği 11 cm (4,5 inç), genişliği 19 cm (7,5 inç) ve derinliği 11 cm`dir (4 inç).
Yardım eli – Çocuğunuz yeni beceriler geliştirirken modelleri 3D olarak yakınlaştırıp döndürebileceğiniz, ilerlemeyi takip edebileceğiniz ve setleri kaydedebileceğiniz LEGO Builder uygulamasında sezgisel yapım talimatlarını keşfedin.
Yeni nesil Heartlake City – Ocak 2023`te LEGO Friends evreni, daha fazla rol yapma macerasına ilham verecek yeni karakterler ve yeni konumlar sunmak üzere genişledi.
Güvenlik garantisi – LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.
Parça Sayısı | 346.
Yaş Grubu | +6 

Yayınevi : Lego
Barkod : 5702017415048
Boyut : 0x0
. : .

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.