İşletme Finansmanı

426,30 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
490,00 TL
Stok Adedi: 4

Tükendi

Stok Alarmı

İşletme Finansmanı

Abdurrahman Fettahoğlu

1952 yılında Trabzon`da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon`da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini (İstanbul Ticari İlimler Akademisini ) 1973 yılında tamamladı.

Yüksek lisans ve Doktora eğitmini Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschafsuniversitat Wien)`de yaptı. Doktora sonra ingilizce dilini geliştirmek üzere Cambridge/İngiltere`de bulundu.

Akademik kariyerine 1979 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Trabzon Ticari İlimler Akademisi)`dne başladı. 1993 yılından beri Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde akademik yaşamını sürdürdü. 1998-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Almanca İşletme Bölümü`nde öğretim üyeliği yaptıktan sonra Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`ne döndü ve halen bu Fakülte`de öğretim üyeliğini ve Bölüm Başkanlığını sürdürüyor. Ayrıca; bu Fakülte`nin üç dönem Dekanlığını da yapmıştır.

İşletme Bölümü öğretim üyesi olan Abdurrahman Fettahoğlu`nun, finans alanında bir çok ulusal ve uluslararası yayımı ve kitabı bulunmaktadır. Almanca ve İngilizce dilini konuşmaktadır. Evli ve bir çocuğu vardır.

Yayınevi : Umuttepe Yayınları
Yazar : Abdurrahman Fettahoğlu
Barkod : 9786052012857
Boyut : 17x24
Sayfa Sayısı : 314
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2018
Cep Boy : Hayır
1. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.