İki Şehrin Hikayesi

43,20 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
60,00 TL
Stok Adedi: 12

Tükendi

Stok Alarmı

"Tüm zamanların en iyisiydi, belki de en kötüsü…"

İki Şehrin Hikayesi`nde anlatılanlar, tam da böyle bir zaman diliminde geçiyor. Fransız Devrimi öncesinde kral yanlılarıyla soyluların, halka yaptığı zulüm ve sonrasında devrimi gerçekleştirenlerin soylulara çektirdikleri acılar, okura Paris ve Londra`da yaşanan sürükleyici bir öyküyle sunuluyor.

Fransız Devrimi başladığında baskın düzenlenen Bastille Hapishanesi`nde haksız yere 18 yıl mahkûm kaldıktan sonra Londra`ya yerleşen Dr. Manette`in kızı Lucie, soylu bir Fransız aileye mensup olduğunu gizleyen Charles Darnay`e gönlünü kaptırır. Halktan yana çıkan ve bu yüzden adını değiştiren damadının bir soylu olduğunu nikah günü öğrenen Dr. Manette, neye uğradığını şaşıracaktır. Fransız Devrimi gerçekleştiğinde ise soyluluğunu gizleyemeyen Charles Darnay de Paris hapishanelerine atılacaktır. Lucie ile Charles`ı artık zor günler beklemektedir.

Charles Dickens`in (1812-1870), gazetelerde tefrika edilmek üzere yazdığı İki Şehrin Hikayesi, tüm zamanların en çok satılan eserleri arasında yer alıyor.

Yayınevi : Arkadaş Yayınları
Yazar : Charles Dickens
Barkod : 9789755098753
Boyut : 14x22
Sayfa Sayısı : 88
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.