Hakedişlerden Yapılan Kesintiler ve Mahsuplar

720,75 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
775,00 TL
Stok Adedi: 0

Tükendi

Stok Alarmı

Kitap, gördüğü ilgi sonucunda yeni gelişmelere göre güncellenmiş ve genişletilmiş 2. Baskısını yapmıştır.
Uzun yıllar, çeşitli ihaleler konusunda görev yapan yazarlar tarafından hazırlanan kitap KİK`e göre ihalesi yapılmış ve KİSK`e göre sözleşmesi imzalanmış yapım işlerinde hakediş raporlarından yapılacak kesintiler ve mahsuplar konusu en ince detayına kadar incelenmiş ve konu yargı kararlarıyla birlikte değerlendirilmiştir.
Hakediş raporlarından yapılacak kesinti ve mahsuplar konusu, damga vergisi, gelir vergisi, KDV, SGK ve vergi borcu, avans, geçici kabul noksanları ve ek kesin teminat, yüklenici nam ve hesabına yaptırılan işler, nefaset, teminat güncelleme ve ceza kesintileri alt başlıkları altında irdelenmiştir. Konuların tam olarak anlaşılabilmesi amacıyla sayısal uygulamalar da yapılmıştır.
Kitapta işlenen konular, 337 cevaplı soru, 232 yargı kararı ve 64 Örnek Uygulama ile desteklenmiştir. Ayrıca, konuların geçtiği yerdeki kanun ya da yönetmeliklerin son halini görebilmeniz için karekod (QR Kod) uygulaması yapılmıştır. Bu sayede, ilerleyen süreçte mevzuat değişse bile, güncel mevzuata anında ulaşabileceksiniz.

Yayınevi : Seçkin Yayıncılık
Yazar : M. Gökhan Ata
Barkod : 9789750293535
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 596
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2024
Cep Boy : Hayır
1. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.