Afrodit Çıldırmış Olmalı

112,50 TL
Yayınevi Liste Fiyatı:
150,00 TL
Stok Adedi: 4

Tükendi

Stok Alarmı

Doktor beni baştan yarat!

Hokka gibi bir burun, kiraz dudaklar, pürüzsüz bir cilt, dolgun göğüsler, gergin ve düz bir karın, dar kalçalar. İşte kusursuz güzellik... Tarihin başlangıcından bu yana öncelikle kadınların ve artık erkeklerin de tutkusu. Estetik cerrahinin sınırları ve olanakları geliştikçe bu hedefe biraz daha yaklaşıyoruz. Afrodit estetik cerrahide gelinen son noktayı görebilseydi kıskançlıktan çıldırırdı! 

Afrodit Çıldırmış Olmalı, Opr. Dr. Yaşar Sarıgül`ün uzman görüş ve deneyimleri ışığında, Berlin`deki Lacomed Clinic`in zengin görsel arşivi ile estetik cerrahideki son yenilikleri ve uygulama alanlarını tüm açıklığıyla gözler önüne seriyor.

Burun, kaş kaldırma ameliyatları, Botox, silikon protezler, yağ eritici iğneler, ameliyatların riskleri ve estetik cerrahi hakkında bilmek istediğiniz her şey bu kitapta.

Yayınevi : Alfa Yayınları
Yazar : Yaşar Sarıgül
Barkod : 9789752975637
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 148
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Cep Boy : Hayır
2. Hamur

Yorumlar

Sonuç bulunamadı.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.