Fazladan Bir Ceset - Cadfael Birader Serisi İkinci Kitap
Ellis Peters
Ayrıksı Kitap
- Açıklama
- Yorumlar
- Detaylar
-
Bir Orta Çağ Polisiyesi: Cadfael Birader
Cadfael Birader Serisi yazar Edith Pargeter’in Ellis Peters adıyla 1977-1994 yılları arasında yazdığı tarihi polisiyedir. Seri yirmi bir kitaptan oluşmaktadır. 12. yüzyılda İngiltere ve Normandiya’da iç savaş yaşandığı Anarşi döneminde geçen romanlar, yaşanan cinayetlerin aydınlatılmasına yardım eden Benedikten keşişi Cadfael’in maceralarını konu edinmektedir.
1138 yazında Kral Stephen ile İmparatoriçe Maud arasındaki korkunç savaş Cadfael Birader’i manastırın o huzurlu bahçesinden çıkarıp kanlı savaş meydanına taşır. Öldürülen isyancıların cenazesiyle Cadfael gö-revlendirilir. Cadfael’in elindeki kayıtlara göre doksan dört ceset olması gerekir, ancak Cadfael gömülecek doksan beş ceset sayar. Fazladan bir ceset vardır. Cadfael bu cesedin ve katilinin peşine düşer.
-
Özellikler
Basım Tarihi : Ekim 2021 Basım Yeri : Türkiye Basim Dili : Türkçe Boyutlar : 13.5 x 19.5 cm Cilt Durumu : Ciltsiz Kağıt Tipi : 2. Hamur Orijinal Dili : İngilizce Sayfa Sayısı : 304 Barkod : 9786057010094 Katkıda Bulunanlar
Çevirmen Adı
Zülal Kılıç
Editor Adi
Gizem Toy
Yazar Adı
Ellis Peters